Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ ΤΑΞΕΩΣ 1983


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ ΤΑΞΕΩΣ 1983

Αγαπητοί Συμμαθητές,

            Σας ανακοινώνουμε τα παρακάτω:

            1ο ΘΕΜΑ:  Συνάντηση Συμμαθητών στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα την 2 Σεπτεμβρίου 2017

            Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη την 2 Σεπτεμβρίου 2017, συνάντηση συμμαθητών στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα. Στη συνάντηση προσήλθαν 19 συμμαθητές, πολλοί εκ των οποίων με τις συζύγους τους και, καθ’ ομολογία όλων, περάσαμε μια ευχάριστη βραδιά...

            Προσωπικές – οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, δεν επέτρεψαν και σε άλλους συμμαθητές να παραβρεθούν, όπως και οι ίδιοι μας δήλωσαν.

            Πρόθεση του Συνδέσμου είναι να οργανώσει και άλλες τέτοιες συναντήσεις, ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους συμμαθητές, που επιθυμούν να συμμετέχουν σε τέτοιες δραστηριότητες.

            2ο ΘΕΜΑ:  Εκδήλωση την 23-24 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα για την Γενέθλιο Ημέρα της Τάξεως (20 Σεπτεμβρίου 1979)

            Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, σας γνωρίζουμε επί πλέον τα παρακάτω:

            -           Για τους διαμένοντες στην περιοχή της Αττικής, δεδομένης της απόστασης και του κόστους μετακίνησης, είναι δυνατή η δρομολόγηση λεωφορείου 20 θέσεων, εφόσον υπάρξει η ανάλογη συμμετοχή, για μετάβαση την 23 και επιστροφή την 24 Σεπτεμβρίου 2017, με συνολικό κόστος 40 ευρώ ανά άτομο, αν το λεωφορείο είναι πλήρες. Οι συμμαθητές που θέλουν να μετακινηθούν με λεωφορείο, μπορούν να το δηλώσουν, μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017, στο συμμαθητή μας Κώστα Μανίκα, τηλ.: 6937483664, *726640. Η χρήση του λεωφορείου θα υλοποιηθεί εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις, γιατί αλλιώς το κόστος διαφοροποιείται.

            -           Για τη μείωση του κόστους μετάβασης και επιστροφής, πλέον της παραπάνω πρότασης, μπορούν επίσης και κατόπιν συνεννόησης μεταξύ τους, κάποιοι συμμαθητές να χρησιμοποιήσουν κοινό Ι.Χ. αυτοκίνητο.

            -           Άλλη λύση επίσης είναι και η σιδηροδρομική μετακίνηση, όπου το συνολικό κόστος κυμαίνεται από 60 έως 80 ευρώ το άτομο, ανάλογα με τον τρόπο και το χρόνο αγοράς των εισιτηρίων.

            -           Με δεδομένο ότι η διαμονή είναι σε οικήματα ΚΑΑΥ, υπενθυμίζεται για τους συμμαθητές που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση και θα διαμείνουν στο ΚΑΑΥ, ότι πρέπει, πέραν των άλλων, να έχουν μαζί τους σεντόνια και μαξιλαροθήκες.

            -           Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι την 15 Σεπτεμβρίου 2017, στο συμμαθητής μας Δημήτρη Λεοντάρη, ο οποίος και συντονίζει το θέμα διαμονής στο ΚΑΑΥ. (Τηλέφωνα επικοινωνίας έχουν δοθεί στην προηγούμενή μας ανακοίνωση).

            -           Μέχρι στιγμής οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούν τις 20. Περιμένουμε και άλλους συμμαθητές να δηλώσουν συμμετοχή.
           
            Το ΔΣ του Συνδέσμου είναι στη διάθεση κάθε συμμαθητή για οποιαδήποτε απορία – ερώτημα και πρόταση.

            3ο ΘΕΜΑ: Παραγγελία Αναμνηστικού Συγκρότησης του Συνδέσμου

            Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει επιθυμία παραγγελίας 31 συμμαθητές. Όσοι από τους παραπάνω συμμετάσχουν στην εκδήλωση της 23-24 Σεπτεμβρίου 2017 θα παραλάβουν και το παραπάνω αναμνηστικό. Για τους υπόλοιπους θα ρυθμιστεί διαφορετικά ο τρόπος παραλαβής.

            4ο ΘΕΜΑ:  Πραγματοποίηση Εκδρομής Τεσσάρων Ημερών (3 διανυκτερεύσεις) στην Κύπρο Εντός του Φθινοπώρου του 2017

            Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, σας γνωρίζουμε ότι η εκδρομή στην Κύπρο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί από 3 έως 6 Νοεμβρίου 2017.

            Κόστος, πρόγραμμα και λοιπές λεπτομέρειες θα γνωστοποιούνται σε επόμενες ανακοινώσεις.

            Υπόψη ότι κάθε πρόταση συμμαθητή για οποιοδήποτε θέμα μας χαροποιεί και κάθε συμμετοχή σε οποιαδήποτε εκδήλωση – δραστηριότητα μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη διάθεση.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου ΣΣΕ/83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου